EU projektek

2020 - 2021-ben az UTOPY Fashion s.r.o. az Európai Strukturális és Beruházási Alapok támogatása, amelyet a Prága - a Cseh Köztársaság Növekedési Pólusa operatív programon keresztül hajtanak végre, és amelyet a Speciális utalványok első felhívása útján lehívnak (reg. CZ.07.1.02 / 0.0 / 0.0 / 16_027 / 0000607 ).

A támogatást az UTOPY Fashion s.r.o. az új e-bolt létrehozásának projektjeihez kapcsolódó kreatív szolgáltatások utalványának részeként UTOPY, beleértve az SK, HU, RO nyelvi verzióit, kommunikációs és marketing kampányok létrehozását, valamint három hónapos adminisztrációjukat, e kampányok létrehozását és megvalósítását a már említett országok. Továbbá támogatást nyújtottak videók és fényképek előállításához, amelyeket a vállalat promóciós és marketing céljaira fordítanak Csehországban és külföldön egyaránt.

A nyújtott támogatás célja és célja: a vállalat teljes jövedelmének növelése és az UTOPY Fashion bemutatásának javítása. A kreatív szolgáltatások utalványának várható eredményei: egy funkcionális UTOPY Fashion e-bolt létrehozása, ideértve a nyelvi mutációkat, kommunikációs és marketing kampányok létrehozása, termék- és márka videók készítése, termék- és lookbook-fotók készítése.

Az UTOPY Fashion s.r.o cég speciális utalványai keretében létrehozott projekteket az Európai Unió társfinanszírozza.

 

  praha

 

EU