Hogyan keletkeznek az Ön egyedi darabjai

Oldalainkon lapozva kiválasztotta megálmodott darabját – vibráló színek, eredeti stílus, és méghozzá tanúsított anyagból. Már alig várja, hogy megálmodott darabja megérkezzen és felpróbálhassa és eldicsekedjen barátnőinek! 

De jaj, a kosárba rakás során a “raktáron” helyett a “raktáron 3 napon belül” jelenik meg. Mit is jelent ez pontosan? És miért nem lehet Önnél a termék már másnap? A válasz egyszerű, megálmodott darabja megrendelésre lesz elkészítve csakis az Ön számára! Érdekli, mi is történik a gyártás közben? Akkor nézzük csak! 

Minden a papírozással kezdődik

Megtett megrendelése után a sport leggings nadrágra, melegítő felsőre kapucnival vagy divatos kiegészítőre a papírozás lép színre. A megrendelésről szóló információ eljut a rendszerünkbe és az ügyes asszisztensünk feldolgozza, majd átadja a gyártásnak. A megrendelés során egy a megjegyzésekre szánt ablakot készítettünk Önnek, hogy ha a termék sietős, ajándéknak szánja vagy épp kirándulni megy és az Utopy öltözet nélkül nem lesz tökéletes a hegymászás, ne féljen ezt megírni. Asszisztensünk figyelembe véve kívánságát sietteti majd a gyártást. 

 thought-catalog-505eectW54k-unsplash-1024x683

Ó azok a színek

Termékeink kedvenc eleme a merész színek, melyek sosem fakulnak ki, és pontosan ezért kezdődik a gyártási folyamat a nyomtatással. Minden dizájn, amelyet az Utopy márka értékesít cseh tervezők által készül és igazodik az adott mérethez, hogy minden úgy üljön, ahogy kell. Az anyagra a termék típusa és mérete alapján, speciális nyomtató segítségével - szublimáció nyomtatjuk az Ön által kiválasztott dizájnt, és az így elkészített anyagot tovább adjuk a gyártásba. 

 bank-phrom-Tzm3Oyu_6sk-unsplash-1024x684

Ügyes kezek

Az anyag, a rányomtatott mintával, a következő lépésben az ügyes cseh varrónők kezei alá kerül, akik az anyagdarabot a világ legkényelmesebb ruhadarabjává varázsolják. Az anyagot kiszabják és a varrónők elkészítik a kész ruhadarabot, amelyet tesztelnek és ellenőriznek, hogy minden egyes öltés a helyén legyen és tökéletesen tartson. Megszületik egy ruhadarab, amely a slow fashion filozófiát képviseli, így hosszú éveken keresztül jó társaság lesz majd. 

 photo-1517840545241-b491010a8af4-1024x683

A részletek teszik teljessé

Amikor a ruhadarab elkészült és letesztelték, következnek a gondos csomagolók. Minden darabra eredeti Utopy dobozt készítenek, amelyet selyem papírral raknak ki, belé helyezik az Ön által kiválasztott darabot és mindezt apró részletekkel egészítenek ki. Minden dobozt gondosan becsomagolnak, címkét ragasztanak rá és átadják az Ön által kiválasztott szállítónak majd e-mailben informálják Önt a küldéséről, hogy kezdhessen örülni megálmodott ruhadarabjának. 

Most már a megálmodott darabja a Csomagküldő, Magyar posta vagy más az Ön által kiválasztott szállító kezében van. A kézbesítést másnapra várhatja.